Have og bioaffald

Bioaffald:

Almindelige husstande

Der kan vælges mellem disse to muligheder:

1) ​Hjemmekompostering i godkendt kompostbeholder, som kan købes i et byggemarked.
2) ​Afhentning af grønt affald. Der udleveres en biospand (sort med grønt låg). Bioaffaldet køres på Klintholm, hvor det komposteres.

Svært tilgængelige huse i den gamle del af Kerteminde by, har et 60 l stativ med en biosæk.

Der udleveres hvert år et antal bioposer til hver husstand efter spandens størrelse.

meld renovationsfejl ikon til hjemmesiden  Hvad må komme i biospanden? (pdf)​​

Haveaffald:

Kerteminde genbrugsplads

Haveaffaldet læsses af på en indrettet plads. Med en gummiged samles det i store bunker. Når der er ved at være pladsmangel, rekvireres en maskine fra Klintholm, der neddeler haveaffaldet. Herefter køres affaldet over i nogle lange bunker/miler, hvor komposteringsprocessen starter. Når komposten er færdig udleveres den gratis til kommunens borgere. I forbindelse med byggeri af ny genbrugsplads ved Kerteminde 2016-17 udleveres kompost fra Munkebo. Men du kan under byggeriet stadigt aflevere haveaffald på Kerteminde genbrugsplads.

Munkebo genbrugsplads

Haveaffaldet læsses af på en indrettet plads. Med en rendegraver samles det i store bunker. Når der er ved at være pladsmangel, rekvireres en maskine fra Klintholm, der neddeler haveaffaldet. Herefter køres det findelte haveaffald til Klintholm til kompostering.

Langeskov genbrugsplads

Haveaffaldet læsses af på en indrettet plads. Med en rendegraver læsses det i containere, der kører affaldet til Klintholm til kompostering.

Kerteminde Forsyning A/S    Kohaven 12    5300 Kerteminde    Kundeservice: 70 25 33 33    ​E-mail: forsyning@kertemindeforsyning.dk
​ Vagttelefon (akutte henvendelser) Spildevand: 65 32 55 37    ​Vagttelefon (akutte henvendelser) Vand/varme: 21 24 51 50​