Brand i container på genbrugspladsen

​Fredag efter lukketid opstod der brand i en af de to deponicontainere på Kerteminde Genbrugsplads. Lørdag morgen blev den udbrændte container opdaget af en ansat på pladsen. Branden ulmede stadig, så den ansatte slukkede efter med en vandslange. Containeren blev derefter svært beskadiget flyttet væk fra publikumsområdet.

Vi formoder, en kunde uforvarende er kommet til at hælde aske med gløder i containeren. Desværre ender genanvendeligt plastic til tider i deponicontaineren. Og vi går ud fra, det er denne plastic, som den glødende aske har antændt.

Det kan være meget svært at se, om aske er glødet helt ud. Derfor henstiller vi, at du benytter de særlige metalspande ved deponicontainerne til al aske – uanset om den formodes varm eller kold.


Kerteminde Forsyning A/S    Kohaven 12    5300 Kerteminde    Kundeservice: 70 25 33 33    ​E-mail: forsyning@kertemindeforsyning.dk
​ Vagttelefon (akutte henvendelser) Spildevand: 65 32 55 37    ​Vagttelefon (akutte henvendelser) Vand/varme: 21 24 51 50​