Slå din kræmmerbod op på Kerteminde ny GenbrugspladsEr du en erfaren kræmmer, eller går du og drømmer om at springe ud i at sælge dit guld fra gemmerne? Uanset hvem du er, er du velkommen at reservere en bod på det bagagerumsmarked, vi arrangerer 9. september. 


Dagen er valgt, ​fordi det er den dag, vi klipper snoren og siger velkommen på den ny genbrugsplads ved Kerteminde. Dagen byder på underholdning, gratis is fra Vaffelhuset, konkurrence mm., som vil tiltrække kertemindere i alle aldre. Så du får mulighed for at møde et hav af kunder. Reservér en plads nu, inden din nabo snupper den!


Markedet finder sted på dagen i tidsrummet kl. 10-12.45. Vi har plads til 30 boder. Boderne kan stilles op fra kl. 8. 


Interesseret? Spørgsmål? Skriv en mail til anlaeg@kertemindeforsyning.dk. Eller ring til os på tlf. ​70 25 33 33​.


Prisen for en bod er 100 kroner. Du skal selv have borde med. 


En af vores ypperste opgaver er at mindske mængden af affald i kommunen. Derfor er et marked en god idé. Når dine gamle, brugbare ting sælges direkte videre til andre, bliver tingene ikke til affald. Og det gavner miljøet meget. 

Kerteminde Forsyning A/S    Kohaven 12    5300 Kerteminde    Kundeservice: 70 25 33 33    ​E-mail: forsyning@kertemindeforsyning.dk
​ Vagttelefon (akutte henvendelser) Spildevand: 65 32 55 37    ​Vagttelefon (akutte henvendelser) Vand/varme: 21 24 51 50​