Bestyrelsesvalget afgjort

24. april 2018 - 11:06

Med henholdsvis 108 stemmer og 79 stemmer er faglig koordinator Jess Nøbølle og fysioterapeut Dorte Scavenius Kempf valgt som nye forbrugervalgte medlemmer af forsyningens bestyrelse for vand og spildevand.


Direktør Michael Høj-Larsen fortæller: ”Hos forsyningen tager vi arbejdet med at sikre rent drikkevand og rene vandmiljøer meget alvorligt. Drikkevandskvalitet har været et stort debatemne i de forgangne måneder, og nogle gange må en bestyrelse træffe nogle afgørende beslutninger på det område. Ikke mindst derfor er det vigtigt for os at få kundernes holdninger repræsenteret i bestyrelsens arbejde. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med de to engagerede kunder, der nu er blevet valgt.” 

 

Jess Nøbølle

 

Dorte Scavenius Kempf

 

Høj stemmeprocent trods begrænset budget

Michael Høj-Larsen uddyber: ”Vi har på trods af et lille budget for valget formået at få kunderne i tale. Vi fik 6 spændende kandidater, og stemmeprocenten blev 3,3. Sidstnævnte lyder måske ikke af meget. Men set i forhold til, at deltagelsen i forbrugervalg i andre dele af landet normalt opgøres i promiller, synes jeg, det er flot og vidner om engagerede kunder og en vellykket kampagne.”

Stemmefordeling

Jess Nøbølle (108)
Dorte Scavenius Kempf (79)
Finn Buus Nielsen (75) - suppleant
Simon Ettrup Hansen (64) - suppleant
Arne Krydsfeldt (58)
Niels Rasmussen (58)
Blank stemme: 1

 

Til nyhedsoversigten