Er du vores kommende kontorelev?

Vi tilbyder et spændende 2-årigt uddannelsesforløb i vores administration, hvor du som elev vil indgå i en rotationsordning i kundeservice- og økonomi.

Ønsker du at formidle et tilskud til dine kunder?

 

Vores fjernvarmekunder kan få tilskud til energiforbedringer af boligen: tilskud til vinduer, efterisolering, varmepumper og meget mere. 

Vi indgår gerne en aftale med dig om, at du beregner og indberetter tilskuddet på vegne af dine kunder. Det er kunden, der får tilskuddet. Men det tager ikke lang tid for dig at formidle det. Og det kan være grunden til at du får entreprisen.
 

I praksis vil du skulle indgå en aftale med Dansk Fjernvarmes Handelsselskab (DFH), som varetager en del opgaver omkring fjernvarme for Kerteminde Forsyning. Skriv til kontakt@energispareguiden.dk eller ring på 76 30 80 06 for info og for at indgå samarbejde. 

1. juni 2020 er sidste frist for privates ansøgning om energisparetilskud via www.energispareguiden.dk. Sidste frist for privates indsendelse af slutdokumentation til igangværende sager på portalen vil være 31. juli 2020.

Læs mere på energispareguiden.