Finansiering af tilslutning til fjernvarmen

 

Hvis du ønsker tilslutning til fjernvarmen, bør du samtidig overveje din finansiering. Dels er der omkostninger til selve tilslutningen til Kerteminde Forsynings varmenet, dels skal der en ny fjernvarme-unit til, som også skal installeres. Dette kan en VVS-installatør hjælpe dig med. 

Kerteminde Forsyning kan ikke tilbyde finansieringsordninger for dine udgifter, men henviser til fx. banker og kreditforeninger. Du betaler for din tilkobling til fjernvarmenettet, når din stikledning er etableret.

Du kan få en cirkaberegning over, hvad vi tager for at tilslutte din bolig til vores fjernvarmenet via beregneren på forsiden af denne hjemmeside. Det er op til dig at indhente tilbud på det VVS-arbejde, der skal udføres inde i boligen, og på fjernvarme-unit'en. Du bør desuden tænke på at søge økonomisk tilskud til afkobling af din gasledning.

Erfaringen fra andre dele af landet viser, at en boligs værdi generelt stiger allerede det øjeblik, boligejeren har sagt ja til at blive tilsluttet fjernvarmen.