×
Menu

Skræl din sweater: Kom til workshop om redesign

04. september 2018 - 11:49


Få tøj til at holde længere med redesign. Har du nogle skjorter, der er udtjente? Eller nogle sweatre, der har set bedre dage? Vil du gerne lære om redesign? Så kom til workshop i undervisningslokalet på Kerteminde Genbrugsplads d. 13/10. 


Sammen med kursusleder Lotte Helle fra Kerteminde Husflid vil vi give tøjet nyt liv, og der er mange muligheder. Skjorter kan blive til en taske, en kjole eller et par babybukser. Sweatre kan blive til handsker eller tasker, eller der kan broderes på dem, så de bliver shinet op og får nyt liv.


Kerteminde Husflid og Kerteminde Forsyning deler værdier omkring genbrug og redesign. Derfor er det oplagt at placere workshoppen i Kerteminde Genbrugsplads' undervisningslokale. Her vil vi i løbet af nogle timer arbejde med synål og symaskine. Du vil i løbet af workshoppen opdage, at selv om tøj ser ”færdigt” ud, så kan tøjet eller stoffet godt bruges – og vi sparer på klodens ressourcer ved at genbruge i stedet for at smide væk.


Du medbringer skjorter eller sweatre, alm. sygrej og gerne en symaskine. Underviseren sørger for inspiration og evt. ekstra materialer til at supplere med. Kerteminde Forsyning bidrager med rammerne, kaffe/vand og lidt godt til ganen. 

  • Tid og sted: Kerteminde Genbrugsplads, lørdag d. 13/10 klokken 9.30-12.30
  • Kontakt Ib Solvang, på kerteminde@husflid.dk eller tlf. 23 41 04 17.
  • Spørgsmål til arrangementet? Brug samme kontaktinfo ovenfor.
  • Aldersgruppe: voksne og børn fra 12 år.
  • Pris: 100 kr. 
  • Materialeudgifter: efter forbrug af evt. ekstra materialer.

 

Til nyhedsoversigten

Munkebo Genbrugsplads skal renoveres

Miljø- og Teknikudvalget anbefaler, at Munkebo genbrugsplads renoveres. Dermed vil der også i fremtiden være en genbrugsplads i Munkebo. 

Læs mere