×
Menu

Skræl en sweater

11. januar 2019 - 09:54

En dag med redesign og genanvendelse - tøj der er for godt til at smide ud kan sagtens få nyt liv. Lørdag d. 9. februar 2019 klokken 9.30-14. Underviser: Lotte Helle. Sted: Kerteminde Genbrugsplads, undervisningslokale. Pris: 130 kr. 

Vær med til en dag, hvor vi skaber noget nyt ud af det tøj, som du måske ellers ville smide ud eller sende til genbrug.

Vi vil give tøjet nyt liv, og der er mange muligheder. Skjorter kan blive til en taske, en kjole eller et par babybukser. Sweatre kan blive til handsker, taske eller der kan broderes på dem, så de bliver shinet op og får nyt liv.

At arbejde med genbrug og redesign er oplagt i Genbrugspladsens undervisningslokaler. Her vil vi i løbet af dagen arbejde med synål og symaskine. Du vil opdage, at selv om tøj ser "færdigt" ud, så kan tøjet eller stoffet godt bruges - og vi sparer naturen for en del, ved ikke at smide det væk.

Du medbringer tøj som du ikke har lyst til at smide ud, alm. sygrej og en symaskine. Underviseren sørger for inspiration og evt. ekstra materialer til at supplere med. Der vil være kaffe og the på kanden, frugt og lidt til den søde tand. 

Tilmelding og kontakt

Ib Solvang, Skoleleder Kerteminde Husflid
Hyrdevej 114, 5300 Kerteminde
Telefon: 2341 0417 eller 6532 2672
Mail: kerteminde@husflid.dk eller ib.solvang@mail.dk
Se mere: www.kerteminde.husflid.dk

 

Workshop om tekstil-redesign blev første gang afholdt i undervisningslokalet på Kerteminde Genbrugsplads 13. oktober 2018.

Til nyhedsoversigten