Fjernvarme på vej i Munkebo: Hvor skal stikledningen lægges?

23. februar 2024 - 08:41

Sådan aftaler vi, hvad der skal ske på grundene i område Øst 1:

I marts skal vi i gang med at grave fjernvarme i Munkebo. Vi starter i område Øst 1, som er fremhævet på kortet ovenfor.

Vores fjernvarme-ingeniør, Simon Sørensen (eller en af hans flinke kolleger), vil aftale et møde med dig ude på din adresse, hvis du bor i Øst 1.

Fjernvarmeingeniør Simon Sørensen

I skal sammen aftale, hvor stikledningen mere nøjagtigt skal placeres inde på din grund, fra skel og ind til indføringspunktet på dit hus.

Simon skal også have oplysninger om andre praktiske forhold på din grund, som vi skal tage hensyn til, så du får en god oplevelse med at skifte til fjernvarme. Det er fx forhold vedrørende andre nedgravede ledninger og kabler og andet, som arbejdet skal koordineres med.


Vigtigst af alt ændrer dette ikke på den økonomiske aftale, du allerede har indgået med os.


Inden for de næste par uger ringer Simon til dig på det nummer, du har oplyst i aftalen. Så aftaler I at ses, når det passer dig.

Har du ikke underskrevet aftale med os om at skifte til fjernvarme i Munkebo? 

Så er det ved at være oppe over, at du anmoder om et tilbud. Når gravemaskinen er kørt forbi dig, må du vente, til hele munkeboprojektet er kørt færdig om nogle år. Og så vil prisen for tilslutning formodentlig være højere. 

Klik her for at fremsøge din adresse og anmode om tilbud. 

 

Er du i tvivl om noget i forbindelse med at skiftet til fjernvarme?

Det kan opleves som en stor omvæltning at skifte opvarmningsform i boligen. Vi vil gerne gøre det så trygt som muligt. Derfor har vi samlet en række typiske spørgsmål og deres svar. 

Klik her for at få svar på dine spørgsmål om proces med fjernvarme. 

Til nyhedsoversigten