×
Menu

Min septiktank / bundfældningstank

 

Du modtager sms, når det er tid til, at du skal have tømt din bundfældningstank. Vi sender som udgangspunkt varslet til det mobilnummer, der er registreret på adressen.

Har du ikke modtaget kode endnu, så ring til os på ​70 25 33 33​.

Klik her for at skifte mobilnummer til varsling og se oplysninger om din tank. 


Din septiktank tømmes én gang årligt. Tømningen sker typisk i perioden maj til december. ​Det er ikke muligt at søge om fritagelse fra ordningen, da ordningen er en kommunal, obligatorisk ordning.

Hvem tømmer min tank?

Hvis du har spørgsmål om tømning af din tank, kan du kontakte vores samarbejdspartner: 

FFV Energi og Miljø A/S
Tlf.: 51 67 09 70

Hvorfor er regelmæssig tømning vigtigt?

En bundfældningstank skal tømmes minimum én gang om året, ellers risikere du, at den ikke fungere efter hensigten. Dette kan bevirke at f.eks. overskydende slam stopper sivedræn, eller du oplever toiletter, der bobler og ikke fungerer ordentligt.

Min tank er i stykker

Hvis din tank er gået fysisk i stykker, skal du rette henvendelse til en autoriseret kloakmester. 

Mit toilet bobler og tømmes dårligt

Hvis du har bundfældningstank / septiktank, og du oplever, at dit toilet bobler og tømmes dårligt, kan det tyde på, at processen i tanken er defekt. 

Løsningen er at ringe efter en slamsuger. 

Hvis der kun er få dage til en ordinær tømning, kan du også vente, til den slamsuger, som Kerteminde Forsyning arbejder sammen med, har været forbi. 

Sådan undgår du gebyr for tungt dæksel

Hvis dækslet vejer mere end 50 kg., skal du skifte det til et letvægtsdæksel. Tal med din kloakmester om det. Hvis dækslet er for tungt, får du en anmærkning på køresedlen, som bliver lagt i din postkassen, og vi opkræver et gebyr for tungt dæksel.​