Kerteminde Forsyning overtager vandforsyning på Fyns Hoved

27. februar 2019 - 12:20

Grundejerforeningen Fyns Hoved har bedt Kerteminde Forsyning overtage drift og administration af Fyns Hoved Vandforsyning, der forsyner ca. 230 kunder i kommunens nordligste spids. Det har Kerteminde Forsynings bestyrelse nu sagt ja til. Dermed slipper de frivillige kræfter ved Fyns Hoved Vandværk for en masse administrativt bøvl. 


Direktør for Kerteminde Forsyning, Michael Høj-Larsen, fortæller: ”De frivillige kræfter i Fyns Hoved Vandforsyning har gjort et super stort stykke arbejde gennem årene. Vandområdet bugner imidlertid af flere og flere myndighedskrav til administration og kontrol af drikkevandskvalitet. Det er områder, vi har megen erfaring inden for. Derfor træder vi nu til og tager over for de frivillige. Vandet vil fortsat komme fra Dalby Vandværk.”  


På kortet nedenfor kan du i de grønne markeringer se, hvor Kerteminde Forsyning står for vandforsyning efter overtagelsen af Fyns Hoved Vandforsyning. Fyns Hoved Vandværk er markeret i det øverste grønne område. Dette vandværk står udelukkende for at viderefordele vand fra Dalby Vandværk. 

 

Til nyhedsoversigten