Vejret giver problemer med tømning af spande

04. januar 2024 - 07:41

Vores skraldebiler desværre har fortsat udfordringer med at få tømt skraldespande på grund af is - og nogle steder smeltevand - på vejene. Hvis du oplever, at din spand ikke blev tømt rettidigt, så lad gerne din spand stå ude ved skel. Så vil den blive tømt hurtigst muligt, når bilerne igen kan komme frem.

Vi beklager de gener, det giver dig. 

Skraldemændene tømmer flere hundrede spande på en dag. Pas på dem og deres helbred ved at rydde for sne og is. Hjælp også skraldemanden med lys ved spandene på egen grund i denne mørke tid. 

Har du for meget affald, fordi spanden ikke blev tømt rettidigt?

Du kan undtagelsesvist sætte sække frem i samme mængde som din normale kapacitet i spanden. Det vil sige en sæk pr. skraldespand. Husk at sortere dit affald som altid. 

Sækken skal være lukket og kan stilles ved siden af den spand, der ikke er blevet tømt. Hvis du sætter sæk frem, skal du sende en mail til os om det på dagrenovation@kertemindeforsyning.dk. Så giver vi nemlig besked til skraldemændene om, at de skal tage det med ved næste tømning. 

Du kan også selv køre affaldet på genbrugspladsen. I så fald skal du også give besked på mail til os. Så informerer vi genbrugspladsen om, at du kan komme af med affaldet gratis (normalt koster nemlig det penge at tage på genbrugspladsen med madaffald eller restaffald).

Det er kun i bemandet åbningstid, vi kan modtage madaffald og restaffald på genbrugspladserne. 

Du behøver ikke melde til os, at spanden ikke blev tømt. Skraldemanden skal nok selv notere sig, hvor der ikke kunne tømmes i tide. Skraldemanden indhenter løbende det, der ikke blev taget med i tide.

 

Opdateret 08-01-2024

Til nyhedsoversigten