Igen overskud i Kerteminde Forsyning

25. maj 2020 - 10:50

Kerteminde Forsyning kom ud af 2019 med 6 millioner kroner i overskud. Pengene skal enten vende tilbage til kunderne eller bruges på investeringer i forsyningssikkerheden. Og så er der godt nyt om drikkevandskvaliteten og vandets hårdhed. 
 

Overskud ved Kerteminde Forsyning bruges enten til investeringer i forsyningssikkerheden eller sendes tilbage til kunderne. Kerteminde Forsyning har ikke kun overskud på bundlinjen, men også overskud til det lokale fælleskab. Vi benytter nemlig lokale håndværkere og leverandører, så meget vi kan. 
 

Coronakrisen giver anledning til, at projekter og investeringer fremskyndes for at understøtte behovet for aktivitet blandt håndværkere og entreprenører.
 

Et af de store projekter ved forsyningen er at sikre helt rent drikkevand fra september. Og til den tid vil hårdheden af drikkevandet tillige falde meget. Det har blandt andet betydning for dig, der overvejer at investere i blødgøringsanlæg. 
 

Hårdheden vil ud fra den nuværende viden lande på cirka 12 °dH til september, hvor den lige nu er på 23,9 °dH. Det blødere vand betyder også mindre brug for sæbe og afkalkning af vaskemaskiner og kaffemaskiner. 
 

Klik her for at læse hele pressemeddelelsen om årsregnskaberne.
 

Klik her for at finde regnskaberne for 2019 i PDF-format. 

Til nyhedsoversigten