Undskyld, vi roder i Mesinge

27. januar 2023 - 11:39

Vi er i gang med at modernisere kloakledningerne i Mesinge. Målet er at opdele kloaknettet i ét system til regnvand, ét til spildevand. Regnvand hevøver nemlig ikke blive sendt til rensningsanlæg. Og opdelingen styrker indsatsen mod, at kældre bliver oversvømmet ved kraftige regnskyl. 

I forbindelse med dette arbejde må vi desværre spærre en del af Fynshovedvej fra 8. februar. Det giver en større omvej med ensretninger på Hindsholm frem til sommerferien. 

Vi beklager rigtig meget de gener, dette giver, både for dem der bor lokalt i Mesinge og for dem, som bliver ramt på resten af Hindsholm.

""

Klik på billedet for stor visning. 

Der vil være skiltet omkørsel og ensretning af Kastelvej mod nord, og af Flaskevejen og Søgyden mod syd – kort sagt Fyns største rundkørsel. 

For dem der bor på Fynshovedvej fra Tavlundvej og mod nord, vil der være mulighed for at komme frem til indkørsel det meste af tiden, enten fra nord eller fra syd, lidt afhængig af hvor man bor i forhold til hvor der aktuelt graves.

Der vil være mulighed for at parkere uden for området såfremt det er mere hensigtsmæssigt for den enkelte. Jeg skal anmode om at man ikke parkere på selve Fynshovedvej.

Hvis du ønsker at modtage nyhedsbrev om kloakarbejdet og dets indflydelse på trafik mm., så send en mail til hlh@kertemindeforsyning.dk.

Til nyhedsoversigten