Oversvømmelse af cricketbanen og klubhus grundet ekstrem regn

Spildevandsprisen stiger i 2022

Klimaforandringerne medfører øgede investeringer. De finansieres ved stigning i spildevandsprisen. Men Kerteminde Forsyning ligger fortsat i den billige ende på Fyn. 

Om valget

 

Kerteminde Forsynings kunder skal vælge to personer til bestyrelsen. Valget gennemføres ved elektronisk afstemning i perioden 28. februar til 13. marts 2022.

Du kan stille op som kandidat til bestyrelsesvalget ved at gå ind på valgportalen stemonline.dk/kertemindeforsyning og oprette en profil og derefter skaffe 10 stillere. Klik her, hvis du har brug for en vejledning.

Når valget åbner, kan du afgive din stemme ved at logge ind på valgportalen med dit NemID. Efter login har du mulighed for at afgive din stemme.

Ønsker du hjælp til afstemningen, er du velkommen til at komme forbi på Kohaven 12 i Kerteminde i vores åbningstid, hvor vi stiller en computer til rådighed. Husk dit NemID.
 

Gennemførelsen af valget

Valget gennemføres for Kerteminde Forsyning af valgfirmaet Dataminds, som har specialiseret sig i elektroniske valg.

Stemmeoptælling af elektroniske stemmer foretages af valgfirmaet Dataminds. Ved stemmeoptællingen sikrer Dataminds, at hver kunde kun har afgivet én stemme uanset antallet af målere eller kundenumre, som man måtte råde over.

De to kandidater, som opnår flest stemmer, er valgt som kundevalgte bestyrelsesmedlemmer til Kerteminde Forsynings bestyrelse. Den kandidat, som har opnået 3. flest stemmer er 1. suppleant, og den der opnår 4. flest stemmer er 2. suppleant.

Når optællingen er godkendt, får de valgte kandidater besked om, at de er valgt. Herefter får de øvrige kandidater, heriblandt de to suppleanter, meddelelse om valgets resultat, og valgresultatet offentliggøres på kertemindeforsyning.dk.
 

De stemmeberettigede

De stemmeberettigede er selskabets kunder. Det vil sige:

  • Du skal være over 18 år og
  • du skal være bosiddende på en folkeregisteradresse i forsyningsområdet eller
  • være ejer af et sommerhus i forsyningsområdet

For virksomheder gælder:

  • der kan afgives én stemme pr. cvr.nr.
  • virksomheden må derfor inden for tegningsreglerne selv afgøre hvilken fysisk person, der kan udøve stemmeretten på virksomhedens vegne.


Sådan stemmer du

Du stemmer på en af følgende måder:
 

Stem med NemID

NemID: Private ejere og lejere; alle over 18 år med folkeregisteradresse i Kerteminde Kommune er stemmeberettigede og kan stemme med NemID. Hvis du ikke kan logge ind med NemID, skal du bruge en stemmekode se nedenfor.

Stem med stemmekode (uden NemID)

Stemmekode er beregnet på sommerhusejer med folkeregisteradresse udenfor Kerteminde kommune, virksomhedsejere og andre, der ikke vil stemme med NemID. Stemmekode kan bestilles i perioden den 28. februar – 10. marts 2022 kl. 23:59. Koden kan først benyttes, når valgportalen er åben.

 

Valget går korrekt til

Resultaterne udmeldes til Kerteminde Forsyning af firmaet DATAMINDS A/S, der også står for selve valgprocessen.

 

Hvis du vil vide mere

Vi opdaterer løbende om valget her på hjemmesiden, og de nærmere regler findes også i Kerteminde Forsynings valgregulativ, som du kan læse ved at klikke her.