Foredrag i bæredygtighedens tegn

09. september 2021 - 08:39

Kerteminde Husflid inviterer i samarbejde med Kerteminde Forsyning til en inspirerende foredragsaften i bæredygtighedens tegn, hvor vi skal blive klogere på hvad vi hver især kan gøre for at leve mere bæredygtigt.

Torsdag den 7. oktober kl. 19.00
i Festsalen på Kerteminde Byskole

Filosof og bæredygtighedsekspert Asbjørn Riis-Søndergaard tager os gennem filosofien og historien bag bæredygtighed. Og han kommer med bud på, hvordan vi alle kan bidrage til at skabe en grøn fremtid på Jorden. Asbjørn er en anerkendt formidler og efterspurgt foredragsholder, som formår at inddrage lytterne, så alle kan være med.

Der vil både være plads til de store abstrakte tanker og de helt konkrete tips og tricks, som vi kan sætte i gang allerede i morgen.

Lyt med, når Asbjørn fortæller om, hvordan vi som civilisation på 150 år har forårsaget en planetarisk krise og har påvirket klimaet, miljøet og bio-diversiteten på en måde, der truer menneskets liv på planeten.

Hvor knækkede kurven, og hvad kan vi gøre for at rette op på den skrævvridning, som industrialiseringen har medført, og begynde at leve gode liv i resiliente og regenerative samfund?

Det er gratis at deltage.

Har du spørgsmål, så kontakt Kerteminde Husflid på: kerteminde@husflid.dk eller tlf. 2310 4837

Til nyhedsoversigten